Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Na obsah stránky Na hlavní stránku Přejít do archivu Přejít na televizní program Přejít na tn.cz Přejít na stránky Nova Cinema
Přihlášení »  |  Registrace »
reklama

Za osm sezón vytvořil Hugh Laurie jednu z nejpozoruhodnějších postav v historii televizního dramatu. Herec sám dlouhá léta bojoval s depresemi a Dr. Gregory House byl vlastně jeho ideální filmový dvojník. Otestujte se ve velkém kvízu a třeba se do...

Sdílejte s přáteli:
Přidejte komentář »

TEST: Jak dobře znáte seriál Dr. House? 15 otázek pro skutečné fandy

Dr. House - 11
zdroj: TV Nova Dr. House - 11
aktualizováno 12.08.2017, 11:13 | 12.08.2017, 11:12 | Maci

Za osm sezón vytvořil Hugh Laurie jednu z nejpozoruhodnějších postav v historii televizního dramatu. Herec sám dlouhá léta bojoval s depresemi a Dr. Gregory House byl vlastně jeho ideální filmový dvojník. Otestujte se ve velkém kvízu a třeba se dozvíte spousta dalších zajímavých informací.

1) Jak se jmenovala krysa, kterou vlastnil Dr. House
a) Mark
b) Steve
c) Pipi
d) Robbie

Dr. House - 10
(Foto: TV Nova)

2) Kdo ztvárnil postavu doktora House?
a) Robert Sean Leonard
b) Johnny Depp
c) Omar Eps
d) Hugh Laurie
Dr. House - 1
(Foto: TV Nova)

3) Koho dabuje Kateřina Lojdová?

a) Dr. Allison Cameronovou
b) Stacy Warnerovou
c) Dr. Lisu Cuddyovou
d) Třináctku
Dr. House - 7
(Foto: TV Nova)

4) Kde se nachází klinika, na které pracuje doktor House?

a) Londýn
b) Washington
c) New Jersey
d) New York
Dr. House - 3
(Foto: TV Nova)

5) Jakou barvu má motocykl doktora House?
a) Oranžovou
b) Černou
c) Bílou
d) Červenou
Dr. House - 14
(Foto: TV Nova)

6) Kdo nepatří do týmu Dr. House?

a) Dr.Cameronová
b) Dr.Cuddyová
c) Dr.Foreman
d) Dr.Chase
Dr. House - 5
(Foto: TV Nova)

7) Kdo ztvárnil postavu Dr. Lisy Cuddyové
a) Lisa Edelstein
b) Olivia Wilde
c) Jennifer Morrison
d) Karolina Wydra
Dr. House - 4
(Foto: TV Nova)

8) Proč doktor House chodí o holi?
a) má umělou nohu
b) infarkt
c) atrofie svalů
d) špatně srostlé svaly
Dr. House - 2
(Foto: TV Nova)

9) Co se stalo s manželem doktorky Cameronové?

a) rozvedli se
b) byl jí nevěrný
c) zemřel na rakovinu
d) ztratil se v horách
Dr. House - 6
(Foto: TV Nova)

10) Kdo je nejlepším přítelem doktora House?

a) Dr. Chase
b) Edward Vogler
c) žádného nemá
d) Dr. Wilson
Dr. House - 8
(Foto: TV Nova)

11) Jak se křestním jménem jmenuje bývala manželka Dr. House?
a) Emma
b) Stacy
c) Lucy
d) Anna
Dr. House - 9
(Foto: TV Nova)

12) Jaká je nejčastější hláška Dr. House?
a) Všichni lžou
b) Všichni jsou nemocní
c) Já nikdy nelžu
d) Bůh existuje
Dr. House - 12
(Foto: TV Nova)

13) Kolik obdržel Hugh Laurie Zlatých Globu za roli doktora House?
a) žádný
b) tři
c) jednoho
d) dva
Dr. House - 13
(Foto: TV Nova)

14) V posledním dílu používá Dr. Wilson jednu hlášku z filmu Společnost mrtvých básníku. Jak zní?
a) Legum servi sumus, ut liberi esse possimus
b) Esto brevis et placebis
c) Abi in pace
d) Carpe diem
Dr. House - 15
(Foto: TV Nova)

15) Kolik pacientů za všech osm sérií Dr. Housovi zemřelo?
a) 15
b) 34
c) 8
d) 21


Bylo to lehké že? Správné odpovědi naleznete dole! Jak jste uspěli?


Dr. House
(Foto: TV Nova)


Správné odpovědi:
1)b, 2)d, 3)a, 4)c, 5)a, 6)b, 7)a, 8)c, 9)c, 10)d, 11)b, 12)a, 13)d, 14)d, 15)d

NEPŘEHLÉDNĚTE:
MULTITALENTOVANÝ DR. HOUSE: Neuvěříte, čemu všemu se Hugh Laurie věnuje! Proč se málem nestal hercem?

WORKOHOLISMUS A VĚZENÍ? Dr. House a Ota Kovář toho mají společného více! Co?

TOP 12: Životní pravdy a rady, které se diváci naučili při sledování seriálu Doktor House



 



Sdílejte s přáteli:
Přidejte komentář